2019. december 31., kedd

Ma délelőtt véglegesítem a 2020 évi programtervemet és költségvetésemet

Képforrás: Facebook
Az életem értelme (küldetése), hogy reális életcélokat tűzök ki és azokat megvalósítom öngondoskodással, vagy ha kell segítséggel. 
Jövőre több időt fordítok a magánéletemre (családi: párkeresés, egyéni háztartás szervezése, kapcsolat a nevelőszüleimmel, illetve a karrieremre: munka, nyelvvizsga, önképzés, scifiéletregény) és kevesebbet a közösségire (, ami a hobbi ifjúsági szervezetem - közhasznú - tevékenységet jelenti: így a Klub zárva lesz, az Alapítvány ügyeivel minimálisan foglalkozom). 
FotóT. K. - az életemben elért sikereimről bizonyítványok 
Ma délelőtt véglegesítem (munka előtt) a 2020 évi programtervemet és a költségvetésemet, amin jövőre változtathatok a körülményekhez, a lehetőségeknek és a szerencsének megfelelően). 
Fotó: fotós felvétele rólam külföldön 
Továbbá felkészülök a diplomám megszerzésére, illetve tervezem és felkészülök az újabb szakács világjárásom - külföldi munkavállalás - folytatására (főleg, ha itthon nem tudok boldogulni megfelelően) 

Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com