2019. december 30., hétfő

Lenni, vagy nem lenni: az nekem itt (a Földön) nem kérdés (már). - Boldog Új Évet kívánok!

Fotó: T.K.- jövőkutatás és scifiéletregény írása Budapesten
Ma készül el a 2020 évi Programtervem és költségvetésem (a tegnapi leltározás után). Célkitűzésem a fiatalon milliomos projektem megvalósítása (lépésről lépésre).
Ezúton is szeretnék a családomnak, a barátaimnak, a kollégáimnak és az ismerőseimnek Boldog Új Évet kívánni. Hiszem és remélem, hogy jövőre jobb lesz, mint az idén. Amihez a Te segítségedre is számítani fogok. 
Aki járt iskolában, annak bizonyára ismerősen cseng William Shakespeare Hamletjének idézete


"Lenni vagy nem lenni: az itt a kérdés.
Akkor nemesb-e a lélek, ha tűri
Balsorsa minden nyűgét s nyilait; ..." tovább itt (forrás)

2019 év az öngondoskodásról és az értelmes életről (az életem értelméről) szólt, amit 2020-ban újra megismétlek. Az évismétlésre azért kell sort kerítenem, mert az egy év nem volt elég a kitűzött céljaim eléréséhez, amik a további kihívásaim lekűzdése érdekében fontosak lesznek. Az idei év legfontosabb tanulsága számomra, hogy rájöttem arra, hogy a fent említett idézetet újragondoljam és máshogyan fogalmazzam át. 
Fotó: T.K.- véradásra felhívás (, mert a vérünkben a segítség)
Ennek megfelelően; Lenni, vagy nem lenni: az nekem itt nem kérdés. Ettől sokkal fontosabb lesz számomra a jövőben, hogy mikor, hol, kikkel milyen lehetőségeket tudok megismerni és kihasználni az önmegvalósításomhoz, miközben ehhez pénzt keresek (munkával és a hobbimmal).  

Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com