2019. szeptember 1., vasárnap

A Világegyetem fejlesztése (elmélet és gyakorlat tárgyak) kurzussal indít a klubalapító szeptember 2-án

Időutazás a gyerekkori iskolai tanévnyitóhoz. Az igazi tanárainktól és oktatóinktól soha nem kell elbúcsúznunk, amíg élnek és fordulhatunk hozzájuk. 
Itt a 2019/2020-as tanév rendje - Iskolai szünetek, érettségi és felvételi vizsga időpontok
Angol és karrierfejlesztés kurzusok lehetnek a következők a klubalapítónak szeptemberben. 
A klubalapító szeptember 2-től magántanulóként fog járni az ifjúsági szervezetünk Világegyetemére, ahol a Világegyetem fejlesztése kurzuson kezd, amely elméleti (30 óra) és gyakorlati (30 óra)) tárgyakból áll 5-5 kreditért 30 órában. A kurzus célja és követelménye tanulmányozni a felsőoktatási rendszerek működését (Magyarországon és a világon) és fejleszteni a magánegyetemet hobbiként. A kurzus teljesítése után az angol nyelvtanulás (nyelvvizsgához és emelt szintű érettségihez), karrierfejlesztés, sport és GDPR (adatvédelem) lehet a következő szeptemberben. Az utóbbiak esetében ki kell dolgozni a tárgyi követelményeket. Ki kell dolgozni a Tanulmányi-, is és Vizsgaszabályzatot (TVSZ). Amikor valaki befejez valamit, az nem a vég, hanem valaminek a kezdete lehet. Az ifjúsági szervezetünk ösztönzi az élethosszig tartó tanulást (hobbiként is).

A "Tresó Világegyetem fejlesztése" kurzus két tárgyból áll
1. Az elméleti tárgy célja a felsőoktatási intézmények működésének tanulmányozása (szabályzatok, iskolák stb.) - 30 óra 5 kreditért
2. A gyakorlati tárgy követelménye egy innovációs munka elkészítése, ami hozzájárul annak a fejlődéséhez (pl. Tanulmányi-, és vizsgaszabályzat, gólyatábor) - 30 óra 5 kreditért

Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com