Fotó: T.K.- egyetemi hallgatóként az indexemmel a Szamos Cukrászdában Budapesten az év tortájával |
Világjárt (magyar rekorder) szakácsként újra az iskolapadba kerülhetek 2020-ban.
Önéletrajzom (frissítve: 2019.05.14): ITT letölthető (megosztása csak előzetes egyeztetéssel)
Újra diákszervezet lehet a Klub valamelyik felsőoktatási intézményben. Korábban a Corvinus Egyetemen volt akkreditálva Corvinus Lehetőségkörként.
Önéletrajzom (frissítve: 2019.05.14): ITT letölthető (megosztása csak előzetes egyeztetéssel)
Újra diákszervezet lehet a Klub valamelyik felsőoktatási intézményben. Korábban a Corvinus Egyetemen volt akkreditálva Corvinus Lehetőségkörként.
A jövőben szeretném befejezni, amit 5 évvel ezelőt abbahagytam és 10 évig jártam a Corvinus Egyetem Élelmiszertudományi Karán - világjárás és más szakmák tanulása mellett -, mivel az átalakult és most már a Szent István Egyetem része lett, ezzel a sorsomba is beavatkozva. Jövőre újra felvételizek még nem döntöttem arról, hogy Budapest, Szeged, vagy Debrecen legyen a felsőoktatási intézményem települése.
fotó: T.K.- az érvényes útlevelemmel a kezemben valahol Európában |
Amennyiben nem vesznek vissza jövőre az egyetemre, akkor újra világkörüli útra megyek szakácsként, de most már szárazföldön (hotelek, vendéglátóhelyek kezdetben Európa, aztán a világ).
Az indexemből kitűnik, hogy már sok nem lenne hátra, így mindenképpen munkamellett fejezném be ösztöndíjjal. A diplomatémám az édes tejsavóval volt kapcsolatos, azonban azon is változtatnék. Diplomás mérnökként pedig az élelmiszerellenőrzés területe érdekel (lásd NÉBIH).