2019. március 10., vasárnap

Nem vagyok könnyű eset, de sokan így is szeretnek és elfogadnak

Fotó: T.K.- A Budapesti Műszaki Egyetemen is képzem magamat
Szeretek okosabb, tapasztalt emberektől tanulni, mert amíg élek, addig azt felhasználhatom. 

S.O.S LELKISEGÉLY A KLUBBAN (ingyenes visszahívással): 70/343-7386

Önkéntesként és iskolai közösségi szolgálatban is részt vehetsz ebben a lehetőségben!
Az egyedüllét is fontos, mert az ember odafigyelhet jobban magára is. Annak ellenére, hogy nem vagyok könnyű eset, még így is sokan - a nehéz időszakomban - szeretnek és elfogadnak. Amikor az öngyilkosság gondolata került nálam előtérbe, akkor mára megtanultam, hogy szükség esetén segítséget merjek kérni. 
Nem ciki az, ha valaki időben felismer egy élethelyzetet és egy szerencsétlenséget meg tud előzni. Akik tudják, hogy milyen egyedül maradni bajban - pláne, ha az csőstől, halmozottan jön -, azok megértik, hogy az ilyen helyzetekből igyekszik menekülni az ember. Szakemberek is foglalkoznak a lehetőséggel, hogy megértsék annak a természetét és igyekezzenek azt megelőzni. 
Fotó: T.K.- egy budapesti kerületi önkormányzatnál
Civil szervezetekhez is lehet fordulni!?
Vannak olyan élethelyzetek, amikor nem tudhatjuk, hogy hova kellene fordulnunk, mert komplex segítségre lenne szükség. Egy társadalom annál fejlettebb, minél inkább tudja kezelni az emberi sorsokat és szükség esetén képes motiválni, a jövőkép megfogalmazásában részt venni, bajban erőt adni. 

Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com