2018. február 23., péntek

Köszönöm, jól vagyok és munkából élek (Magyarországon)

Foto: - utas felvétele rólam ifjúságimunka közben
Az ifjúsági szervezettel való foglalkozás is munka, aminek értéke van. 
Most már kevésbé másoktól várom a segítséget, mint inkább újra adhatok. Köszönöm azoknak, akik ebben támogattak és a nehéz időkben kitartottak mellettem. 
Mára már én is megelégeltem a velem kapcsolatos negatív kritikai észrevételeket. Ezért is kellett sokkal több dolgomat felvállalni a nyilvánosság előtt. Ezért aztán megkaptam a magamét. Egy biztos, hogy mentálisan is sikerült megerősödnöm, illetve az anyagi helyzetem is kezd rendeződni a körülményekhez képest. Egyre több támogatást fizetek vissza és a munkám révén az államnak is. Ennek ellenére többen kritizálnak és a személyiségi jogaimat, emberi méltóságomat igyekeznek sárba tiporni. Ez nem helyes! Hogy erről ki tehet, arról már jobban megoszlanak a vélemények és leginkább nézőpont kérdése. Mindent nem lehet nyilvánosságra hozni, ami a normális véleményalkotás alapja lehetne, de ezt úgy is lehet kezelni, hogy nem mondunk olyat (rágalmazva a másikat), amiről nincs teljes információ, vagy az részben, teljesen nem megalapozott. Az elmúlt időszakom is bekerül a életrajzi regényemben (tapasztalatokkal együtt), amiből az utókor majd jót csemegézhet. 2016 évi balesetem óta már sokkal jobban vagyok.

Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com