2017. december 5., kedd

Miért lennének a fiatalok a klub rendes (fizetős) tagjai? - marketing

Fotó: T.K. - egy klub programon
Nincs idejük a fiataloknak, mert nem is foglalkoznak az idejükkel. 
Klubmenedzserként naponta felteszem magamnak a kérdést, hogy mitől akarnak fiatal a Tresó Ifjúsági Klub rendes (fizetős) tagja lenni. A válasz nem olyan egyszerű, ennek ellenére folyamatosan igyekszünk ifjúságkutatást (piackutatást) és marketingkampányokat indítani. Azonban az eredményeken ez kevésbé látszódik. 
Fotó: T.K. - 0 kmkőnél Budapesten
Kevés fiatalhoz jutottunk még el, meg a jövőévi választások is nehezítik a munkánkat.
Jelenleg 39 rendes tagunk van, de a tagság nem túl aktív. Ennek ellenére van értelme az ifjúsági szervezettel foglalkozni, mert úgy gondoljuk, hogy ha már egy embernek tud segíteni (pl. klubalapító), akkor már megérheti fenntartani és működtetni.
Fotó: T.K. - Margitszigeten Mikulásfutáson
Médiásként sok helyre eljutok, így több lehetőséget megismerhetek!
Ifjúságsegítőként nagyon sok problémával kell naponta megküzdenem (magammal is) és olyan dolgokkal, amiknek a fiatalok ki vannak szolgáltatva. Ezért ezekhez szakembereket igyekszem bevonni, illetve odafigyelni a körülöttem lévő lehetőségekre.

MIért érheti meg egy fiatalnak rendes klubtagnak lenni!?
Azért mert olyan (siker) közösséghez tartozhatnak (politikától, vallástól függetlenül) céljai vannak, amivel egyetérthet és részt vehet azok elérésében. Azért is, mert egy hiteles klubalapító áll mögötte, aki már bebizonyította, hogy mennyit ér neki, az amit csinál. A többit NEKED kell meglátnod ...

Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com