2017. november 22., szerda

Az életemért küzdök a napokban (az értelmetlen öngyilkosság ellen)

Fotó: hallgató fotója rólam és egy japán cserediákkal a Corvinus Egyetemen
Mi lenne, ha holnap meghalnék öngyilkosságban (37 évesen)? Semmi.

Életmentő lehetőség lehet a mai kezdeményezésem!
Az ifjúsági szervezet bezárása után arra fordítom az energiámat, hogy küzdjek az életemért és az értelmetlen öngyilkosság ellen. Ezért a Klub honlapján ezzel kapcsolatosan kampányt indítok, ahol megmutatom a küzdelmemet és a lehetőségeket, amikkel az életemet igyekszem megmenteni és nem elkövetni a 16-ik öngyilkossági kísérletemet. Amit lehet, azt igyekszem kiírni magamból és várom a visszajelzéseket is. Amikor a társadalmi felelősségvállalásról és a környezet szerepéről van szó, akkor az például így érhető tetten. Szerencsés vagy szerencsétlen vagyok, hogy egy ilyen vállalkozásra adom a fejemet. Azt hogy ezzel a tettemmel példát mutatok-e, azért nem érdekel, mert saját életemről, a világról kialakult szerepemmel, (megvalósulatlan, elérhetetlen) álmommal kell szembesülnöm.

Pál Ferenc - A szorongástól az önbecsülésig könyvét olvasom, hogy tanácsot, segítséget kapjak egy ilyen lehetőségtől is. 

Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com