2017. október 13., péntek

Klubmenedzseri célkitűzéseim és beszámolóm (2017.10.13)

Péntek 13-a ellenére ma is munkába állok az ifjúsági szervezet érdekében. Amikor reggel felébredtem, akkor azon gondolkoztam, hogy mit kellene ma csinálnom a Klubért, hogy az sikeresebb legyen és örömmel nyugtázzam a mai napomat. Ennek érdekében az alábbi célkitűzéseimet fogalmazom meg, illetve visszacsatolásként a beszámolómat is elkészítem ebben a bejegyzésben. 
Klubmenedzserként a feladat adott, hogy sikeresen működtessem az ifjúsági szervezetet, de hogyan - tehetem fel a kérdést magamban, hiszen aktív tag valójában egyedül vagyok, amikor éppen szabadnapos vagyok. A napomat plazmaadással indítom majd és relaxációs zenét is felhasználok majd, hogy nyugodt napom legyen és tudjak flowban tevékenykedni.

A mai napon a kreativitást kell valahogyan előhívni magamban, hogy annak a segítségével megértsem és olyan lehetőségeket találjak, amitől fejlődni tudunk. Mindenképpen üzleti alapokra fektetve kell az elképzeléseimet fektetni. A fiatalokat bevonni egy sikerközösségbe!? lehet könnyű és nehéz is, aminek a módját nem ismerem, pedig biztosan van rá lehetőség. Célom, hogy ilyet találjak, ezért olyan lehetőségeket kell keresnem, amik ezt segítik. 
Időutazást teszek az életemben, hogy több jó emlék jusson az eszembe és a jövőképem elérésében támogasson. Hiszem és tudom, hogy voltak és lesznek még szép idők az életemben, de azért tennem kell. 
A jövőhéten iskolában fogunk részt venni érzékenyítő programon, illetve IKSZ rendezvényen, ami szintén jónak ígérkezik. Ezt megfoghatom annak érdekében, hogy az idei Lehetőségek WebKonferenciánk (témánkra fókuszálva) meghozza a gyümölcsét és legyen pár rendes tagunk is, akikkel bővülni tudunk. Az élményprogramot iskolásokkal szeretném az idén megcsinálni, amihez akár egy diák bevonása is eredményes lehet, nem beszélve arról, ha ezt csoportosan tudjuk elérni. A mai napomat ezért arra fordítom, hogy a jövőhéten megrendezésre kerülő eseményen minél sikeresebb legyek. De mit is várok el tőle? Hogy legalább egy diák megértse és meglássa az IKSZ lehetőséget nálunk. 

A pénzemmel is jól kell tudom gazdálkodni, mert az is fontos az üzleti sikerem érdekében, mivel az ifjúsági szervezetnek érdeke, hogy az ahhoz csatlakozó fiatalokat hozzásegítse az öngondoskodáshoz és a fejlődéshez, az önmegvalósításhoz.

Kiegészíthetem még ma.

Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com