2017. augusztus 4., péntek

Klubmenedzseri beszámolóm a mai nap (2017.08.04)

Igyekszem klubmenedzseri beszámolót készíteni (nem mindennap) a munkámról, hogy az érdeklődők első kézből értesüljenek a sikereinkről, az elért eredményeinkről. 

1. A Sziget Sajtóiroda szakmai szakmai bérletet, illetve szakmai jegyet tudott felajánlani, mivel nagyon sok média jelentkezett. Amennyiben lesz olyan tagunk, aki kimegy, annak egy cikkéért fizetni fogunk. Kérjük jelentkezzetek a Médiánál. Jövőre a civil szervezetünk standdal szeretne kimenni, az ezzel kapcsolatos felkészülést már az idén elkezdjük, amihez önkéntesek, iskolai közösségi szolgálatos diákok jelentkezését várjuk.
2. A Munkaügyi kirendeltségen jeleztem az új munkaszerződésemet, illetve a korábbi munkahellyel kapcsolatosan igyekeztem lezárni, hivatalos dokumentumot ezzel kapcsolatosan átvenni. 
3. Diákmunka lehetőség megteremtéséhez folytatok ma tárgyalást, ami várhatóan eredményes lesz, így az egész ország területéről jöhetnek majd klubtagjaink dolgozni hozzánk hivatalosan. Az ezzel kapcsolatos keretszerződés aláírására ma kerülhet sor. Augusztusban 6 000 forint értékben tudunk majd diákmunkát biztosítani.
4. A klubmenedzseri munkaszerződésemet ma írhatja alá a civil szervezetünk kuratórium elnöke, Behán Tamás.  
5. A klubmenedzser tegnap kidolgozta a LÖK ösztöndíj lehetőség szabályait, amihez a jelenlegi Alapszabályt kell majd módosítani, ami a hónap közepéig várható.
6. Mixeres céggel egyeztetett a klubmenedzser egy lehetőségről, amiből együttműködés lehet a jövőben.
7. 3D-s (tervezés - nyomtatás) lehetőségekkel foglalkoznak majd klubtagok ifjúsági kezdeményezésként, amiből vállalkozást szeretnének majd. Ehhez gyártó partnerrel állunk kapcsolatban, akik az időgépünket is már tavaly kinyomtatták
8. Fiatalok (lengyel külföldi diákcsoport is) körében népszerűsítette az ifjúsági szervezetet a klubalapító szórókártya segítségével.
9. Véradással kapcsolatos ifjúságkutatást végzett a klubmenedzser, illetve kapcsolatot épített véradásszervezéssel kapcsolatosan. Így a jövőben iskolai közösségi szolgálat is foglalkozhat a véradás népszerűsítésében.
10. Tippmix nyereménnyel ( 200 forint) gazdagodik az ifjúsági szervezet, mivel a Bajnokságon részt vevők nyerményükkel növelik a bevételünket. Ezzel az egy millió eléréséhez is hozzásegíthet.

folytathatom még ma

Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com