2016. november 2., szerda

Csapatra van szükség a nemzetközi ifjúsági klubban

Mivel egyre több feladat és lehetőség van az ifjúsági szervezetben, ezért a jövőben elengedhetetlen a csapattagok megtalálása és a csapatépítés önkéntesek, iskolai közösségi szolgálatos diákok, munkavállalók és diákmunkások segítségével. A nemzetközi ifjúsági szervezetben rengeteg lehetőség van, amivel lehet és érdemes foglalkozni sulihoz, munkához és hobbihoz egyaránt. Ha van kedved és nem sajnálod az idődet egy sikerközösségben tölteni, akkor csatlakozz még ma a demokratikusan működő nemzetközi Klubhoz rendes tagként. A csapathoz (klubvezetőségi tagnak is) az alábbi területekre keresünk jelentkezőket folyamatosan
1. Média (igazgató, fotós, újságíró, filmkészítő, sajtófigyelő, DJ, online rádiós, online tévés stb.)
2. Nemzetközi iroda (irodavezető, titkár, ügyintéző, önkéntes koordinátor, IKSZ mentor, IKSZ koordinátor, (kül)képviselők, tagtoborzó, HR-es, alapítványi/civil ügyintéző, diákmunka ügyintéző , adománygyűjtő stb.)
3. Kreatív stúdió (lehetőségek biztosa, pályázatmenedzser, lehetőségbiztosok, rendezvényszervező, projektkoordinátor, marketinges, webshop menedzser, Világegyetem igazgató-helyettes stb.)

Klubvezetőség tagjai
1. Klubalapító
2. Klubvezető(k)
3. Tresó Ifjúsági Klubért Alapítvány (alapító, kuratóriumi tagok)
4. Média igazgatója
5. Nemzetközi iroda vezetője
6. Kreatív stúdió menedzsere - lehetőségek biztosa
7. (Kül)Képviselők
8. Lehetőségbiztosok

Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com