2016. október 3., hétfő

Klubtalálkozó lesz holnap Budapesten az Erzsébet téren

Fotó: külföldi felvétele Kálmánról az új munkahelyén (az utcán)
Akik szeretnének személyesen is találkozni a Londonban balesetet szenvedett klubalapítóval, azoknak egy lehetőség a holnapi (18.00-20.00) klubtalálkozó Budapest belvárosában az Erzsébet téren. A találkozó témáját is a balesete apropója adja, így a Társadalmi felelősségvállalás lehetőségek témájában szervezzük. Minden érdeklődőt, (leendő) önkéntest, iskolai közösségi szolgálatos diákot szeretettel várunk. Az eseményhez a Programokon keresztül az eseményhez való csatlakozáshoz lehet, amit valamennyi részvevőtől kérünk. A rendezvény 500 forint támogatásba (Fedél Nélkül újság megvásárlása) kerül a részt vevőknek, amivel Kálmánt segíthetik a kialakult válságának kilábalásából, illetve a lábtörösének meggyógyulásában. Ezt előre is köszönjük!

Kálmán az esemény előtt etikaórán fog előadást tartani az életéről középiskolás diákoknak felkérés alapján egy budapesti gimnáziumban, ahol holnap kapja meg a civil szervezetünk az iskolai közösségi szolgálathoz szükséges együttműködési megállapodást is. 

Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com