2016. október 21., péntek

Egyre több megrendelés érkezik a Fedél Nélkül újságra

Fotó: tajvani felvétele rólam a Kossuth szobornál a Parlamentnél
Egyúttal befogadókat is keresek december végéig, akár rövidebb, átmeneti időszakra, hogy ne kelljen fedél nélkül lennem és meg tudjak erősödni a munkábaállásig. A baleset óta több százezer forint tartozásom keletkezett, amiket a Fedél Nélkül újság terjesztéséből szeretnék rendezni, amint lehet. 
Fotó: hajléktalan felvétele rólam szállás után kutatva
Ezúton is szeretném megköszönni, hogy egyre többen nálam akarják megvásárolni a Fedél Nélkül újságot - amihez terjesztői engedélyem van - ezzel segítve azt, hogy ne kelljen az utcán fagyoskodnom törött lábbal, illetve azt, hogy minél hamarabb legyen fedél a fejemfelett. Jelenleg novemberben kerülhetnék hajléktalanszállóra, amivel elveszíteném az állandó lakcímemet (most szívességi lakó) is és azzal a most folyamatban lévő munkalehetőséget, amit a munkaügyi központnál pályáznák meg.
Ezzel a mélyszegénységbe juthatnék, illetve az ünnepekig vs. születésnapomig (36 év november 23-án) az utcára - amíg a lábam fel nem gyógyul és nem találok majd rendes munkát. Így valamennyi támogatómnak köszönöm az önzetlenségét és a jóhiszeműségét.


Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com