2016. október 24., hétfő

Botrány az 56-os szabadságharc ünnepén, amiről nem írnak

Fotó: T.K. - az 56-os ünnepségen
A média egy nagyon érdekes lehetőség, mert nem mindig ad kellő tájékoztatást eseményekről, vagy csak szűk körben érhető el. A tegnapi Kossuth téren megtartott 56-os ünnepségen, megemlékezésen kisebb botrányba keveredtem, amikor a Fedél Nélkül újságot kezdtem el árulni. Ezzel nem az ünnepet akartam megsérteni, hanem jelezni, hogy ma is éppen aktuális a szabadságharc és forradalom, csak az ellenséget éppen mélyszegénységnek hívják, ami bármelyik MAGYART fenyegetheti naponta. Ezt persze nem mindenki érzékeli és érti meg, így volt bátorsága visszaküldeni Angliába dolgozni - amikor beszédtéma lett a lábtörésem és a hajléktalanságom. Persze többen akadtak, akik kiálltak ellenem és védelmezni kezdtek - persze ez már a hivatalos ünnepség után. Az esetről videó készült, amit természetesen más médiák nem fognak közreadni. 

Nagyon sokan vannak, akik magyarnak vallják magukat, vagy azok, de szemernyi szolidaritás nincs bennük vs. nagyon bunkók - fogalmuk sincs, hogy mit jelent a MAGYAR társadalom részének lenni. 

A Fedél Nélkül újságot hivatalosan terjeszthetem a Kossuth téren és az V. kerület Erzsébet téren. Ezeken a helyeken igyekszem naponta megtalálható lenni. 

Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com