2016. október 11., kedd

Alapítványi hírösszfoglaló (2016.10.11)

Fotó: T.K. - szelfi a cudura időben való ügyintézés (Fővárosi Törvényszék)
Ezúton tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy a kuratórium elnöke a munkahelyteremtéshez kikérte a hatályos dokumentumokat, illetve elintézte, hogy a közhasznúsággal kapcsolatos hiányosságokat átvezessék, hogy ezzel a civil szervezetünk módosításait gyorsabban tudjuk megoldani.

A kuratórium elnöke elintézte, hogy a közhasznúság elvesztését a Bíróságon is átvezessék, mert ott hiányosságot tapasztalt az ügyvédnővel, akivel most módosítani fogják a civil szervezet dokumentumait, hogy Kálmánnak munkája legyen a munkaügyi központ támogatásával.

Tresó Kálmán, kuratóriumi elnök egy budapesti elitgimnáziumban tartott előadást etikaórán, ami sikeres volt és felvételt készült róla. Az a jövőben YouTube videómegoszton elérhető lehet.

Újabb iskolai közösségi szolgálattal kapcsolatos együttműködési megállapodást kötöttünk Budapesten a XIII. kerületben. Ezzel a civil szervezetünknek 4 szerződése van, amit folyamatosan bővíteni fog. 

Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com