2016. október 20., csütörtök

2 hét alatt 21 000 forint a rendes tagtoborzással a Klubban

Fotó: T.K. - pénzszerzés rendes tagtoborzással a Klubban
Az ifjúsági klubunk új Alapszabályának elfogadása óta a rendes tagság fizetőssé vált, amihez ráadásul tagtoborzási ösztöndíj is kapcsolódhat. Ugyan még a kuratórium nem hagyta jóvá, de a következő kuratóriumi ülésen (visszamenőlegesen az Alapszabály elfogadásáig) erről döntés születhet -, amiből már két hét alatt 21 000 forintot kereshetek.

A jövőben ezt a lehetőséget igyekszem minél jobban kihasználni, mert ebből akár meg is lehet élni, illetve rendes kiegészítő jövedelmet szerezni. Az ifjúsági szervezet egyik célkitűzése: 3.1.7 Elősegítse a fiatalok baráti, nemzetközi, szakmai kapcsolati hálózatépítését, ennek eléréséhez lehet költségtérítéshez, ösztöndíjhoz jutni. 2016-ban minden kettő rendes tag meghívása (csatlakozása után) 3 000 forinttal járhat.

Az ifjúsági szervezetben folyamatosan ellenőrízni fogjuk a lehetőség jogszerűségét szakemberek, szervezetek és hatóságok bevonásával. 

(A lehetőség nem piramisjáték/ pilótajáték és nem valósít meg csalást!)

Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com