2016. szeptember 22., csütörtök

Idő-, és pénzigényes lehetőségekkel foglalkozni rendszeresen

Fotó: T.K. - A Dunaparton a Margitszigeten
Minden nap eszembe jut az, hogy mennyire idő-, energia és pénzigényes napi rendszerességgel lehetőségekkel foglalkozni, pedig szükség van rá. Sokszor észre sem vesszük, hogy ezt tesszük, mert már beépült a mindennapi rutinba. Azonban az sem mindegy, hogy ki milyen szinten foglalkozik vele, illetve mikkel, mert a sok kitartás és kutatómunka könnyen odaveszhet, ha a megismert lehetőségeket aztán nem tudjuk hasznosítani. Az ifjúsági szervezet csoport szinten igyekszik összetenni és fejleszteni ezt a képességét, illetve olyan dolgokat létrehozni, amiket egyedül végképp nem lehetne, illetve akkor sem, ha csak pénzügyi részben gondolkoznánk.

A klubalapítónak az igazi megoldást az jelenthetné, ha abból tudna megélni, amivel szeret foglalkozni, mert akkor folyamatosan tudna építkezni, illetve tervezni a jövőjét. Ehhez azonban egyenlőre segítség nem jön, vagy csak nagyon bonyolultan. Sokszor a tényleges ötlet hiánya és a bátortalanság húzza vissza a "startup" kezdeményezést. 

Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com