2016. szeptember 24., szombat

Filmprojekt indul a klubban Kálmán londoni balesetéről

Fotó: T.K. adó 1%-os szórókártyák 2016-ban
Egy komoly - technikai háttérrel rendelkező - felajánlás érkezett, hogy film készüljön iskolai közösségi szolgálatos diákok bevonásával a klubalapító londoni balesetével kapcsolatosan. Nem a teljes részletességre terjedne ki a film, hanem a lényegre, ami bárkivel megtörténhetett volna, illetve hogyan lehetne azt a jövőben elkerülni. A segítséget kiegészítheti továbbá, hogy az ifjúsági szervezetünk szakmai pályázatot is adhat be, illetve a filmmel később pályázatokon, filmbemutatókon is részt vehet. Amennyiben van, aki a film elkészítésében lát lehetőséget, akkor az támogathatja az ötletet az alapítvány számlájára való befizetéssel is. Közleményben kérjük feltüntetni, hogy Tresó filmprojekt támogatása. 
MagNetBank: 16200010-10053786
A következő kuratóriumi ülésen az idei adó 1%-ból befolyó pénz 75%-a (kb. 24,000 forint) is a filmprojektre fordítódhat majd iskolai közösségi szolgálat bevonásával. Diákok jelentkezését folyamatosan várjuk az Iskolai Közösségi Szolgálat (IKSZ) menün keresztül való csatlakozással. A jövő héten klubtalálkozót is szervezünk a leendő projekttagoknak Budapesten a Deák-téren. A filmprojektben online is jelentkezhetnek fiatalok az ország egész területéről, mivel a munkában így is részt tudnak majd venni. 

Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com