2016. május 17., kedd

Az ifjúsági szervezet mai beszámolója

Fotó: T.K. - az Intézménynél
1. Kapcsolatot vettünk fel a XIII. kerület Gyermekjóléti és Családsegítő Szolgálattal. A találkozó során az iskolai közösségi szolgálati lehetőségeket is megbeszéltük. Az intézménynél működik saját média is, így akik szeretnének rádiózással foglalkozni, azok jelentkezését várjuk. 
Fotó: szelfi a Polgármesteri Hivatalnál
2. Kapcsolatfelvétel a XIII. kerület Önkormányzatával, hogy a civil nyilvántartásba felvegyék a civil szervezetünket is. Az illetékessel személyes találkozón vettem részt a Polgármesteri Hivatalban. Továbbá megigényeltem a Partneri kártyát, amit a kerület lakói kérhetnek és kaphatnak kedvezményeket.
Fotó: T.K. - egy nyerő buksza
3. Szerencsével gyarapodik a az ifjúsági szervezet bukszája. A mai nap reggel újabb nyerő bukszára találta az ifjúsági szervezet vezetője, amiben 2.000 forint nyeremény volt, így annak a felét adja támogatásként a civil szervezetnek.
4. A XIII. kerületi Hirnökben néztünk utánna a kerületben működő Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat (GYIÖK) beszámolójának, amit a közelmúltban adott közre. A cikkben a fitalokat segítő felnőtt és a diákpolgármester közösen számoltak be a múlt eseményeiről és a jövő terveiről. 

Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com