2016. április 21., csütörtök

Belekóstolhattunk a vadgazdálkodásba

Fótó: B. T. - a kóstolófalatkák
Tegnap Tresó Kálmánnal a Deák Tibor Élelmiszertudományi Diákszervezet ,,Vadhús, mint megújuló energiaforrás" elnevezésű konferenciáján vehettünk részt. Az előadások után, lehetőségünk volt (a képen látható) vadhúsból készült szalámi és kolbász kóstolására. Csak javasolni tudjuk, hogy ha valakinek lehetősége van megízlelni a vadászatból származó állati termékeket, akkor próbálja ki!

Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com