2018. szeptember 28., péntek

Ifjúsági szervezetünk küzd a fiatalok hajléktalansága és az öngyilkosság ellen

Fotó: T.K.-  egy sikeres fotóversenyen bejutott fotóm a fiatalok hajléktalansága ellen Magyarországon
2019 a hajléktalanság és az öngyilkosság elleni küzdelem éve lehet a Klubban. 
(Amennyiben ezt jónak tartod, akkor dobj egy lájkot erre a bejegyzésre.)
Vannak dolgok, amiket csak akkor veszünk észre, amikor már benne vagyunk.
Magyar fiatalokat segítünk, hogy boldogabbak legyenek az értelmetlen és kilátástalan élettel szemben. Társadalmi felelősségünk, hogy a lehetőségekhez képest aktívan részt vegyünk ebben.
Készíts egy videóklippet, amit a fiatalokkal megoszthatunk a témában és küldd el nekünk, hogy ezzel is segíthessünk. Köszi. 
Több kampányunk is indult, amikkel szeretnénk felhívni a társadalom figyelmét a mai világunkban, kiemelten Magyarországon az ifjúsági hajléktalanság és öngyilkosság problémájára, amit csak olyan könnyen nem lehet megelőzni, illetve kezelni. Az ifjúsági szervezetünk igyekszik partnerük lenni a fiataloknak, hogy a lehetőségekkel, az önmegvalósítással, a kapcsolatokkal és a pénzkereséssel elkerüljék a hajléktalanság és az öngyilkosság lehetőségének kihasználását. Egyúttal felhívjuk a mindenkori kormány figyelmét is a probléma kezelésére, amiben az ifiszervezetünk partner kíván lenni. Amennyiben valaki a kampányokban önkéntesként, vagy iskolai közösségi szolgálatosként részt szeretne venni, akkor azok vegyék fel a kapcsolatot a szervezetünkkel (mobilon: 70-343-7386, ingyenes visszahívással az egész EU területéről). 

Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com